Χρόνια πολλά στη Βασιλική Υψηλότητα Πριγκίπισσα Soamsawali Krom Muen Suddhanarinatha από το TPN Media

Εθνική -

Σήμερα, 13 Ιουλίου, σηματοδοτεί την ευοίωνη επέτειο γενεθλίων της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας Πριγκίπισσας Soamsawali Krom Muen Suddhanarinatha.

Η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα η Πριγκίπισσα γεννήθηκε το 1957 στο Λονδίνο της Αγγλίας. Είναι το μεγαλύτερο παιδί της μαμάς Rajawongse Adulakit Kitiyakara που είναι μεγαλύτερος αδερφός της Αυτού Μεγαλειότητας Βασίλισσας Sirikit The Queen Mother.

Στις 3 Ιανουαρίου 1977, παντρεύτηκε τον σημερινό βασιλιά Maha Vajiralongkorn σε ηλικία 19 ετών και απέκτησε μια κόρη, την πριγκίπισσα Bajrakitiyabha της Ταϊλάνδης, τον επόμενο χρόνο.

Ο γάμος τους κατέληξε σε διαζύγιο το 1991. Ωστόσο, ο βασιλιάς Bhumibol Adulyadej της έδωσε έναν νέο τίτλο ως Phra Worarachathinatdamat (που σημαίνει «η μητέρα του πρώτου εγγονού του βασιλιά»). Διατήρησε τον τίτλο της ως πριγκίπισσα και έκτοτε παραμένει μέλος της βασιλικής οικογένειας της Ταϊλάνδης.

Η Pattaya News/TPN News εύχεται στην Αυτής Υψηλότητα Πριγκίπισσα χρόνια πολλά!

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.