Θαλάσσια χελώνα βρέθηκε νεκρή στην παραλία του Thalang με πλαστικό στο στόμα

Thalang -

Μια θαλάσσια χελώνα βρέθηκε νεκρή σε παραλία στο Thalang με πλαστικό στο στόμα.

Ναυαγοσώστες που περιπολούσαν στην παραλία Maikhao στην υποσυνοικία Maikhao στην περιοχή Thalang βρήκαν μια νεκρή θαλάσσια χελώνα στην παραλία σήμερα το πρωί (11 Ιουλίουth).

Βρέθηκε πλαστικό να βγαίνει από το στόμα της νεκρής θαλάσσιας χελώνας.

Η νεκρή θαλάσσια χελώνα μεταφέρθηκε στο Θαλάσσιο Βιολογικό Κέντρο του Πουκέτ στο Cape Panwa, στην υποπεριφέρεια Wichit, στην περιοχή Mueang Phuket για αυτοψία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.