Ένα άτομο τραυματίστηκε σοβαρά όταν ένας αναβάτης μοτοσικλέτας πέρασε από κόκκινο φανάρι μπροστά από την τροχαία σε διασταύρωση στο Kathu – ΒΙΝΤΕΟ

Kathu -

Ένας αναβάτης μοτοσικλέτας τραυματίστηκε σοβαρά όταν ένας άλλος αναβάτης μοτοσικλέτας πέρασε από κόκκινο φανάρι και έπεσε στον πρώτο αναβάτη μπροστά από έναν αστυνομικό της τροχαίας σε μια διασταύρωση στο Κάθου σήμερα.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στις 11:10 π.μ. σήμερα (9 Ιουλίου) στη διασταύρωση Si Kor στην περιοχή Kathu. Έφτασαν στο σημείο και βρήκαν έναν άγνωστο Ταϊλανδό πεσμένο στο έδαφος κοντά στο μηχανάκι του, ηλικίας περίπου 45 ετών. Είχε υποστεί σοβαρά τραύματα. Σε κοντινή απόσταση, ομάδες έκτακτης ανάγκης βρήκαν ένα δεύτερο μηχανάκι που είχε υποστεί σοβαρές ζημιές στη διασταύρωση. Η Τροχαία Kathu ήταν στη διασταύρωση.

Πλάνα CCTV στη διασταύρωση δείχνει ότι μια από τις μοτοσικλέτες πέρασε από κόκκινο φανάρι πριν συγκρουστεί με την άλλη μοτοσικλέτα. Ο μοτοσικλετιστής που πέρασε από το κόκκινο φανάρι δεν τραυματίστηκε και δεν ταυτοποιήθηκε αμέσως από την τροχαία του Kathu.

Στο 1: 03

Η αστυνομία του Kathu συνεχίζει την έρευνά της για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.