Μια ματιά στην εβδομάδα που έρχεται στα νέα του Πουκέτ και της Ταϊλάνδης: Οι θρησκευτικές διακοπές επιφέρουν απαγορεύσεις στις πωλήσεις αλκοόλ

Ταϊλάνδη-

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις μεγαλύτερες επερχόμενες ιστορίες στην Ταϊλάνδη που θα συμβούν την επόμενη εβδομάδα και πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε. Αυτό δίνει στους τακτικούς αναγνώστες μας και στους νέους μας την ευκαιρία να παραμείνουν ενημερωμένοι για οτιδήποτε σημαντικό συμβαίνει στην Ταϊλάνδη.

Τα παρακάτω είναι για την εβδομάδα από την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 έως το Σάββατο 16 Ιουλίου 2022.

1. Πενθήμερο Σαββατοκύριακο διακοπών που πλησιάζει, συμπεριλαμβανομένων δύο θρησκευτικών αργιών και απαγόρευσης πωλήσεων αλκοόλ

Από την Τετάρτη, 13 Ιουλίου, είναι μια σημαντική πενθήμερη αργία στην Ταϊλάνδη που περιλαμβάνει δύο θρησκευτικές αργίες και μια κυβερνητική αργία.

Τόσο για τον 13ο όσο και για τον 14ο θα ισχύει μια εθνική απαγόρευση πωλήσεων αλκοόλ, η οποία θα κλείσει όλα τα μπαρ και τη νυχτερινή ζωή και για τις δύο ημέρες, συνολικά για 48 ώρες. Ακόμη και τα εστιατόρια, τα ξενοδοχεία και τα ψιλικατζίδικα δεν θα μπορούν να πουλήσουν αλκοόλ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης για τις θρησκευτικές αργίες.

Τα εστιατόρια και τα αθλητικά μπαρ μπορούν να ανοίξουν για αθλητικές εκδηλώσεις, αλλά δεν μπορεί να πωληθεί αλκοόλ.

Πολλοί ναοί θα διοργανώνουν φεστιβάλ και θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις αυτές τις ημέρες και ενθαρρύνουν τους τουρίστες να το επισκεφτούν.

Επίσης σημαντικό είναι ότι τα κυβερνητικά γραφεία, συμπεριλαμβανομένου του Μεταναστευτικού, θα παραμείνουν κλειστά κατά τη διάρκεια της πενθήμερης αργίας και θα ανοίξουν ξανά στις 18 Ιουλίου. Η τελευταία ημέρα για επίσκεψη πριν από το κλείσιμο θα είναι η 12η Ιουλίου.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα! Εκτιμούμε την υποστήριξή σας και θα σας δούμε ξανά την επόμενη εβδομάδα!

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του The Pattaya News το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.