Το Πουκέτ διασφαλίζει ότι ισχύουν μέτρα ασφαλείας σχετικά με ζητήματα που σχετίζονται με τον καιρό πριν από τις μεγάλες διακοπές την επόμενη εβδομάδα

Πουκέτ -

Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ διασφαλίζουν την ασφάλεια των τουριστών πριν από τις μεγάλες διακοπές την επόμενη εβδομάδα, καθώς πολλοί άνθρωποι ανησυχούν στο Διαδίκτυο για πιθανές καιρικές καταστροφές λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων και του ανέμου πρόσφατα.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ έδωσε εντολή στους αρμόδιους αξιωματούχους να ενημερώνονται και να παρακολουθούν στενά τις καταστάσεις σεισμών στους ωκεανούς.

Δεκαεννέα πύργοι προειδοποίησης για τσουνάμι στο Πουκέτ δοκιμάζονται καθημερινά από χθες (7 Ιουλίουth) κανονικά και δοκιμάζονται μόνο την Τετάρτη με τον εθνικό ύμνο.

Ο αντικυβερνήτης του Πουκέτ Arnuparp Rodkwan Yodrabam είπε στο Phuket Express, «Αυτός ο μήνας έχει πολλαπλές διακοπές, ειδικά την επόμενη εβδομάδα με ένα πενθήμερο Σαββατοκύριακο για πολλούς Ταϊλανδούς. Αναμένουμε ότι πολλοί Ταϊλανδοί, ξένοι κάτοικοι και τουρίστες θα θελήσουν να επισκεφτούν παραλίες στο Πουκέτ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου διακοπών. Είμαστε έτοιμοι να φροντίσουμε για την ασφάλειά τους».

«Είμαστε πάντα προετοιμασμένοι για μια πιθανή εκκένωση από τσουνάμι. Οι κάτοικοι της περιοχής και οι ναυτικοί ενημερώνονται και δίνονται οδηγίες να έχουν τα μάτια τους στο θαλασσινό νερό ή άλλες φυσικές διαφορές». δήλωσε ο Rodkwan.

Η πενθήμερη αργία ξεκινά από την Τετάρτη 13 Ιουλίου έως την Κυριακή 17 Ιουλίου. Αυτή η περίοδος περιλαμβάνει δύο θρησκευτικές αργίες, την 13η και 14η ημέρα, που θα είναι επίσης ημέρες απαγόρευσης των πωλήσεων αλκοόλ, σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.