Οι αξιωματούχοι της άγριας ζωής διευκρινίζουν και απευθύνουν τις ανησυχίες των τουριστών σχετικά με φερόμενους πεινασμένους κροκόδειλους σε φάρμα του Πουκέτ, λένε ότι τα ερπετά είναι καλά

Πουκέτ -

Το Γραφείο Αλιείας του Πουκέτ έχει αντιμετωπίσει τις ανησυχίες μετά από δημοσίευση βίντεο και αναρτήσεων στο Διαδίκτυο από τουρίστες σχετικά με φερόμενους πεινασμένους κροκόδειλους σε μια φάρμα στο Πουκέτ.

Η ιστορία ήρθε στο φως αφού τουρίστες και κάτοικοι της περιοχής δημοσίευσαν βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι αφίσες υποστήριζαν ότι αυτή η φάρμα κροκοδείλων είχε πολλούς τουρίστες. Τώρα, σύμφωνα με τις αφίσες, δεν υπάρχουν πολλοί τουρίστες και οι κροκόδειλοι εγκαταλείπονταν και πεινούσαν.

Ο ιδιοκτήτης φάρμας κροκοδείλων στο Chalong κ. Sakun Nganwiwatthavorn είπε στο Phuket Express, «Η φάρμα έχει επιστάτες όλη την ώρα. Οι κροκόδειλοι τρέφονται και δεν λιμοκτονούν, στην πραγματικότητα κάποιοι είναι υπέρβαροι και παχύσαρκοι επειδή τρώνε τόσο καλά. Μερικές φορές οι τουρίστες που το επισκέπτονταν αγόραζαν φαγητό για αυτούς, αλλά αυτή δεν ήταν η κύρια πηγή τροφής τους».

Ο επικεφαλής του γραφείου αλιείας του Πουκέτ, κ. Sittiphon Mueangsong, είπε στο Phuket Express, «Έχουμε στείλει συχνά αξιωματούχους σε αυτό το αγρόκτημα για επιθεωρήσεις. Υπήρχαν 32 κροκόδειλοι στο αγρόκτημα πριν από την πανδημία του Covid-19, αλλά τέσσερις από αυτούς πέθαναν από κανονική γήρανση. Τώρα, υπάρχουν 28 κροκόδειλοι. Υπάρχουν δύο επιστάτες στο αγρόκτημα. Μερικοί τουρίστες μπορεί να πιστεύουν ότι το μέρος είναι εγκαταλελειμμένο, αλλά δεν είναι και έχει περάσει όλες τις πρόσφατες επιθεωρήσεις και πληροί όλους τους κανονισμούς. Τα ερπετά είναι χαρούμενα και υγιή και καλά φροντισμένα».

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.