Άνδρας από το Πουκέτ που φοράει στολή Spiderman φέρνει απόλαυση πουλάει παγωτό

Πουκέτ -

Ένας άνδρας από το Πουκέτ φορώντας μια στολή Spiderman που πουλούσε παγωτό σε όλη την πόλη φέρνει χαρά στους τουρίστες και στους ντόπιους!

Το Phuket Express συναντήθηκε με τον κ. Witoon, 35 ετών. Πουλούσε παγωτό με στολή Spiderman στο Soi Hon Sai Thong, στην υποπεριφέρεια Rassada, στην περιοχή Mueang Phuket.

Ο κ. Witoon είπε στο Phuket Express, «Ήμουν τραγουδιστής σε εστιατόρια και χώρους διασκέδασης. Μετά την κρίση του Covid-19 έμεινα άνεργος. Αποφάσισα να κάνω κάτι άλλο για να κερδίσω χρήματα. Επέλεξα να πουλάω παγωτό τα τελευταία δύο χρόνια αλλά με μια ανατροπή. Φοράω κοστούμια Super Hero κάθε μέρα και τα αλλάζω συχνά. Μερικές φορές φοράω «the Hulk» και «the Flash». Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος μάρκετινγκ, καθώς πολλά παιδιά που αγαπούν το παγωτό λατρεύουν και τους Super Heroes. Μερικές φορές σταματάω τη μηχανή παγωτού μου μπροστά από σχολεία στο Wichit».

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Witoon πόσο καυτός ήταν με αυτά τα κοστούμια Super Hero και είπε στο Phuket Express, «Φυσικά είναι πολύ HOT!!! Όμως, φοράω κοστούμια σχεδόν κάθε μέρα. Το συνήθισα. Πρέπει να το κάνω αυτό καθώς υπάρχουν πολλοί που πουλάνε παγωτό επίσης. Πρέπει να είμαι διαφορετικός».

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για τρία χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια και το Τσονμπούρι, με έμφαση στη μετάφραση από τα Ταϊλανδέζικα στα Αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.