Η αστυνομία του Πουκέτ πραγματοποιεί άσκηση θαλάσσιας διάσωσης καθώς καταφθάνουν περισσότεροι τουρίστες

Πουκέτ-

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ πραγματοποίησε πρακτική θαλάσσιας διάσωσης για να αναβαθμίσει την ασφάλεια καθώς περισσότεροι τουρίστες επισκέπτονται το Πουκέτ πρόσφατα.

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (29 Ιουνίουth) στην προβλήτα Boat Lagoon στην υποπεριοχή Koh Kaew, στην περιοχή Mueang Phuket. Η πρακτική ξεκίνησε από τον Υποδιοικητή της Αστυνομίας Περιφέρειας 8, Υποστράτηγο Saksiraj Pueakam.

Ο υποστράτηγος Saksiraj είπε στο Phuket Express, «Η άσκηση διεξήχθη από κοινού από την αστυνομία του Πουκέτ και τα τμήματα θαλάσσιας διάσωσης, με στόχο να διασφαλίσει την εμπιστοσύνη των κατοίκων και των Ταϊλανδών και ξένων τουριστών σχετικά με την ασφάλεια στη θάλασσα».

«Αφού η Ταϊλάνδη άνοιξε για ξένους τουρίστες, περισσότεροι από αυτούς έρχονται στο Πουκέτ. Στους περισσότερους ξένους τουρίστες αρέσει να επισκέπτονται παραλίες και νησιά στο Πουκέτ». δήλωσε ο υποστράτηγος.

«Έτσι, είναι σημαντικό να αναβαθμίσουμε την θαλάσσια μας ασφάλεια καθώς και να αποτρέψουμε τα εγκλήματα. Αυτή είναι η δουλειά μας να φροντίζουμε τους κατοίκους και τους τουρίστες με την καλύτερη ασφάλεια που μπορούμε να παρέχουμε». κατέληξε ο υποστράτηγος.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.