Το Πουκέτ σχεδιάζει να χτίσει έναν περίπατο στον ουρανό στο Rawai και μια γυάλινη βεράντα στην παραλία Surin

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Κέντρο πληροφοριών του Πουκέτ

Πουκέτ -

Το Πουκέτ σχεδιάζει να κατασκευάσει έναν περίπατο στον ουρανό στο Rawai και μια γυάλινη βεράντα στην παραλία Surin στο Thalang.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Επαρχιακής Διοίκησης του Πουκέτ (PPAO) κ. Rewat Areerob είπε στο Phuket Express, «Θέλουμε να προσελκύσουμε περισσότερους τουρίστες στο Πουκέτ με νέα μέρη εκτός από τα διάσημα μέρη που έχουν ήδη επισκεφτεί ορισμένοι από αυτούς».

«Στο τέλος του τρέχοντος έτους ή στις αρχές του επόμενου έτους σχεδιάζουμε να χτίσουμε περισσότερα ορόσημα ως μαγνήτες για να προσελκύσουμε περισσότερους τουρίστες, όπως μια βόλτα στον ουρανό στο Khao Dang (Κόκκινος Λόφος) στο Rawai κοντά στο Phrom Thep Cape, στην περιοχή Mueang Phuket και μια γυάλινη βεράντα στην παραλία Surin στην περιοχή Cherng Talay. Αυτά τα μέρη θα είναι δωρεάν είσοδος για όλους», πρόσθεσε ο κ. Rewat.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Κέντρο πληροφοριών του Πουκέτ

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.