Η Patong Beach Road θα κλείσει προσωρινά λόγω κυκλοφορίας για την εκδήλωση «Pride» σήμερα

Πατόνγκ, Πουκέτ –

Η Patong Beach Road θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία από το μεσημέρι έως τις 8:00 σήμερα (25 Ιουνίουth) για την εκδήλωση «Surf X Beat Series» που θα διεξαχθεί με θέμα τον «Μήνα Υπερηφάνειας».

Διαβάστε περισσότερα για την εκδήλωση στο ΕΔΏ.

Η Patong Beach Road, μέρος της οποίας ονομάζεται «Rainbow Road» (Ουράνια τόξα ζωγραφισμένα κυριολεκτικά στο δρόμο) θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία από το μεσημέρι έως τις 8:00 για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί από τις 4:00 μ.μ. έως τις 8:00: XNUMX μ.μ. Παρακαλούμε αποφύγετε τη χρήση του δρόμου. Ο Δήμος Πατόνγκ ζητά συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.