Το Πουκέτ προτείνει να φιλοξενήσει την εκδήλωση «Μπιενάλε της Ταϊλάνδης Πόλη των Τεχνών».

Σινο-πορτογαλικό κτήριο, το παλιό κτίριο στην παλιά πόλη του Πουκέτ, Πουκέτ

Πουκέτ -

Το Πουκέτ προτείνει να φιλοξενήσει μια προτεινόμενη εκδήλωση της Μπιενάλε της Ταϊλάνδης της Πόλης των Τεχνών.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες (23 Ιουνίουrd) στο Δημαρχείο του Πουκέτ και είχε επικεφαλής τον Κυβερνήτη του Πουκέτ Narong Woonciew και τον Πρόεδρο του Οργανισμού Επαρχιακής Διοίκησης του Πουκέτ (PPAO) Rewat Areerob.

Ο κυβερνήτης του Πουκέτ Narong είπε στη συνάντηση: «Η πόλη των τεχνών είναι μια πόλη που έχει ένα περιβάλλον κατάλληλο για την ανάπτυξη διαφόρων πολιτιστικών και παραδοσιακών δραστηριοτήτων».

«Το Πουκέτ είναι μια από τις πόλεις του κόσμου που έχει άφθονο πολιτισμό και σταθερότητα πολιτιστικών πόρων. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τις κοινότητές μας και να τονώσουμε την οικονομία από τον τουρισμό», εξήγησε ο κυβερνήτης Narong.

«Αυτό θα χρειαστεί συνεργασία από τις τοπικές κοινότητες, τους εθνικούς, διεθνείς τομείς, την κυβέρνηση και τον ιδιωτικό τομέα για μακροπρόθεσμες κοινότητες και οικονομικά οφέλη. Θα προτείνουμε να φιλοξενήσουμε την Μπιενάλε της Ταϊλάνδης, Πόλη των Τεχνών». Σημείωσε ο κυβερνήτης Narong.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.