Η κυριακάτικη αγορά Walking Street στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ παράγει τουλάχιστον δύο εκατομμύρια μπατ την εβδομάδα, λένε αξιωματούχοι της περιοχής

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: phuketwalkingstreet

Πουκέτ-

Η Κυριακάτικη Αγορά του Πουκέτ Walking Street, γνωστή και ως «Laad Yai», έχει δημιουργήσει τουλάχιστον δύο εκατομμύρια μπατ την εβδομάδα.

Ο Αντιπρόεδρος της Κοινότητας της Παλιάς Πόλης του Πουκέτ κ. Σόμιος Πατάν είπε στο Phuket Express, «Η Κυριακάτικη Αγορά του Πουκέτ Walking Street είναι ένα από τα πιο διάσημα μέρη στον δρόμο Thalang στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ που έχουν επισκεφθεί οι ξένοι τουρίστες».

«Μετά την ανακούφιση της κατάστασης του Covid-19, περισσότεροι τουρίστες έρχονται στην εβδομαδιαία αγορά την Κυριακή. Υπάρχουν περισσότερα από 500 καταστήματα και πάγκοι στην αγορά όπου τα περισσότερα παρουσιάζουν επώνυμα είδη τροφίμων και προϊόντων του Πουκέτ με μουσική κατά μήκος του δρόμου».

«Τον περασμένο μήνα, η αγορά παρήγαγε τουλάχιστον δύο εκατομμύρια μπατ την εβδομάδα. Έχουμε επίσης επικεντρωθεί στις μετρήσεις του Coivid-19 για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια υγιεινής». πρόσθεσε ο Σόμιος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: phuketwalkingstreet

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.