Ο δήμος Wichit μάχεται ενάντια στις ασθένειες που μεταδίδονται από τα κουνούπια, συμπεριλαμβανομένου του δάγγειου πυρετού

Wichit -

Ο Δήμος Wichit αντεπιτίθεται ενάντια στις ασθένειες που μεταφέρονται από τα κουνούπια.

Χθες (20 Ιουνίουth) η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Περιβάλλοντος του Δήμου Wichit ξεκίνησε την εκστρατεία της για τον περιορισμό της εξάπλωσης του δάγγειου πυρετού.

Στο Wichit έχει διεξαχθεί ομίχλη για την πρόληψη της αναπαραγωγής κουνουπιών που φέρουν ασθένειες. Η εκτεταμένη ομίχλη σημειώθηκε σε συγκροτήματα κατοικιών στην περιοχή Wichit.

Ο δάγγειος πυρετός ήταν ένας σημαντικός κίνδυνος για την υγεία σε όλη την Ταϊλάνδη και φέτος ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος, σύμφωνα με αξιωματούχους του Τμήματος Υγείας και Περιβάλλοντος του Wichit.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.