Το Phuket είναι υποψήφιο για φιλοξενία Specialized Expo 2028

Πουκέτ -

Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ, κατά την επίσκεψή του στο Παρίσι, στη Γαλλία, πρόκειται να προτείνει ιδέες για το Πουκέτ ως υποψήφιο να φιλοξενήσει την Specialized Expo 2028-Phuket Thailand.

Ο Κυβερνήτης του Πουκέτ Narong Woonciew και άλλοι αρμόδιοι αξιωματούχοι επισκέπτονται το Παρίσι στη Γαλλία για να προτείνουν ιδέες καθώς το Πουκέτ είναι έτοιμο να φιλοξενήσει την «Ειδική Έκθεση 2028-Πουκέτ Ταϊλάνδη» με την έννοια «Μέλλον της ζωής: Ζώντας σε αρμονία, μοιράζεστε την ευημερία». Υπάρχουν πέντε υποψήφιες χώρες που είναι η Ταϊλάνδη (Πουκέτ), η Αμερική, η Αργεντινή, η Σερβία και η Ισπανία.

Το Πουκέτ παρουσίασε το '1st Παρουσίαση Χώρας στη «Γενική Συνέλευση 170th προς το Bureau of International Des Expositions: επιτροπή BIE χθες στη Γαλλία (20 Ιουνίουth).

Το Dinner Reception of Phuket Night στο Aquarium de Paris πραγματοποιήθηκε με την παρουσίαση υπογραφών για το Phuket ως υποψήφιο για την έκθεση. Περισσότεροι από 170 ψηφοφόροι από 170 χώρες ψήφισαν υποψηφίους.

Στο τέλος αυτού του μήνα οι επιτροπές της BIE θα έρθουν στο Πουκέτ για να δουν εάν το Πουκέτ θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει την εκδήλωση. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για το ποια χώρα θα είναι η φιλοξενούσα χώρα θα ανακοινωθεί τον Μάρτιο του επόμενου έτους 2023.

Το Specialized Expo 2028-Phuket Thailand θα διεξαχθεί, εάν εγκριθεί ως υποψήφια, για τρεις μήνες το 2028 από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο. Αναμένεται ότι 4.9 εκατομμύρια άνθρωποι θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση που θα αποφέρει εκατομμύρια μπατ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.