Ο Δήμος του Πουκέτ βάφει ξανά τις διαβάσεις πεζών για να αυξήσει την οδική ασφάλεια

Πουκέτ -

Ο δήμος της πόλης του Πουκέτ έχει ξαναβάψει τις διαβάσεις πεζών στην πόλη του Πουκέτ για να αυξήσει την οδική ασφάλεια για τους πεζούς και τους αυτοκινητιστές.

Μια ομάδα μηχανικών κυκλοφορίας από τον δήμο του Πουκέτ έβαψε ξανά διαβάσεις πεζών σε διασταυρώσεις και ένα σχολείο στην πόλη του Πουκέτ την Πέμπτη (16 Ιουνίου). Η επαναβαφή αποσκοπεί στη βελτίωση της ορατότητας των διαδρόμων πεζών που θα αυξήσει την οδική ασφάλεια για τους πεζούς και τους αυτοκινητιστές, σύμφωνα με τους αξιωματούχους της πόλης του Πουκέτ.

Οι διαβάσεις πεζών που βάφτηκαν εκ νέου βρίσκονται στη διασταύρωση της οδού Patipat που διασταυρώνεται με την οδό Krabi, η διασταύρωση της οδού Thep Krasattri που διασταυρώνεται με την οδό Chumphon και μπροστά από το σχολείο Phuket Wittayalai στην οδό Chumphon.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.