Συνελήφθη 29χρονος Νοτιοαφρικανός στο αεροδρόμιο του Πουκέτ με 1.49 κιλά κοκαΐνης στην κοιλιά

Πουκέτ -

Ένας 29χρονος Νοτιοαφρικανός συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ με 1.49 κιλά κοκαΐνης στην κοιλιά του αξίας 4.47 εκατομμυρίων μπατ.

Ο εκπρόσωπος του τελωνείου κ. Chaiyut Kamkun είπε στα μέσα ενημέρωσης του TPN, «Η Task Force Interdiction Airport: AITF, ανακάλυψε ότι ο 29χρονος άνδρας βρέθηκε να κάνει λαθρεμπόριο κοκαΐνης στη χώρα στις 9 Ιουνίου.th, 2022. Ήρθε από την Αιθιοπία και έφτασε στο Πουκέτ στις 9 Ιουνίουth, 2022. Δεν βρέθηκαν παράνομα αντικείμενα στις αποσκευές του, αλλά ενεργούσε νευρικά και οι τελωνειακοί υποψιάστηκαν και ζήτησαν από τον άνδρα να υποβληθεί σε ακτινογραφία, όπου αντί αυτού βρήκαν πακέτα κοκαΐνης μέσα στην κοιλιά του. Ο ύποπτος, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε από το τελωνείο, φέρεται να παραδέχτηκε ότι κατάπιε τα ναρκωτικά».

«Καταφέραμε να βγάλουμε τα ναρκωτικά από την κοιλιά του υπόπτου με κάποια δυσκολία. Βρήκαμε ότι πρόκειται για 1.49 κιλά κοκαΐνης που έχει εκτιμώμενη αξία 4.47 εκατομμυρίων μπατ. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Sakoo για περαιτέρω επεξεργασία και νομικές ενέργειες». δήλωσε ο Chaiyut.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης για τα ναρκωτικά, η κοκαΐνη είναι ναρκωτικό της δεύτερης κατηγορίας και ως εκ τούτου ο ύποπτος αντιμετωπίζει την ακόλουθη πιθανή νομική ποινή, η οποία θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ισόβια κάθειρξη:

  • Έως 10 χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο 100,000 – 1,000,000 μπατ για παραγωγή, εισαγωγή ή εξαγωγή. Εάν η ουσία ή οι ουσίες που βρέθηκαν περιλαμβάνουν μορφίνη, όπιο ή κοκαΐνη, η ποινή αυξάνεται σε φυλάκιση 20 ετών έως ισόβια και πρόστιμο 2,000,000 – 5,000,000 μπατ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.