Η Ταϊλανδική FDA προειδοποιεί για τη διαφήμιση προϊόντων με κάνναβη και κάνναβη

Ταϊλάνδη -

  Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) της Ταϊλάνδης εξέδωσε μια δημόσια προειδοποίηση σχετικά με τη διαφήμιση προϊόντων με κάνναβη και κάνναβη, δηλώνοντας ότι κάτι τέτοιο εσφαλμένα θα μπορούσε να επιφέρει αυστηρά πρόστιμα, ακόμη και φυλάκιση.

Ο κ. Paisarn Dankum, γενικός γραμματέας της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) είπε στον συνδεδεμένο Τύπο της Ταϊλάνδης: «Η διαφήμιση για φάρμακα και βότανα που περιέχουν κάνναβη και κάνναβη ως μέρος των συστατικών πρέπει να δίδεται άδεια από τον FDA».

«Η διαφήμιση δεν πρέπει να επικεντρώνεται σε παιδιά και έγκυες γυναίκες ή μητέρες που ταΐζουν μωρά με μητρικό γάλα. Η διαφήμιση δεν πρέπει να δείχνει οφέλη για τους ανθρώπους που κάνουν πάρτι, γελάνε ή περνούν καλά κ.λπ.». πρόσθεσε ο Paisarn.

«Πρέπει να επισημαίνεται μια προειδοποίηση στα τρόφιμα και τα ποτά που περιέχουν κάνναβη ή κάνναβη για να ενημερώνει ότι οι καταναλωτές πρέπει να διαβάζουν τις οδηγίες πριν από την κατανάλωση και ότι τα παιδιά, οι έγκυες γυναίκες και οι μητέρες που ταΐζουν μωρά πρέπει να αποφεύγουν και εάν προκαλεί άγνωστα συμπτώματα πρέπει να σταματήσουν αμέσως». εξήγησε ο Paisarn.

«Για λανθασμένη ή ψεύτικη διαφήμιση, η ποινή είναι φυλάκιση έως τρία χρόνια ή πρόστιμο έως 30,000 μπατ ή και τα δύο», προειδοποίησε ο Paisarn.

«Για την καλλυντική διαφήμιση της κάνναβης και των προϊόντων κάνναβης, δεν απαιτείται άδεια διαφήμισης, αλλά δεν πρέπει να γίνεται υπερβολική διαφήμιση. Επιπλέον, τα προϊόντα δεν πρέπει να πωλούνται ως θαυματουργές θεραπείες ή να απαριθμούν οφέλη που δεν έχουν εγκριθεί από τον FDA. Η ποινή για υπερβολική διαφήμιση είναι φυλάκιση μέχρι ένα έτος ή πρόστιμο μέχρι 100,000 μπατ ή και τα δύο.» δήλωσε ο Paisarn.

«Όποιος ανησυχεί για ψευδείς διαφημίσεις σχετικά με την κάνναβη ή την κάνναβη μπορεί να καλέσει τη γραμμή επικοινωνίας του FDA 1556», κατέληξε ο Paisarn.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media. 

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/