Η απαγόρευση πωλήσεων αλκοόλ στην Ταϊλάνδη μεταξύ 2:5 και 1:XNUMX θα αρθεί σε όλη τη χώρα την XNUMXη Ιουλίου, αλλά μόνο στα ξενοδοχεία, δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού

Φωτογραφία Αρχείου, Υπουργός Τουρισμού της Ταϊλάνδης.

Εθνική -

  Η μακροχρόνια απαγόρευση πωλήσεων αλκοόλ μεταξύ 2 και 5 το μεσημέρι θα αρθεί πανελλαδικά την 1η Ιουλίου αλλά μόνο στα ξενοδοχεία, δήλωσε σήμερα, 17 Ιουνίου, ο υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού, στη συνεδρίαση του Κέντρου για την Κατάσταση Covid-19 (CCSA). 

Σύμφωνα με τον υπουργό Τουρισμού και Αθλητισμού Phiphat Ratchakitprakarn, η CCSA συμφώνησε να άρει τη μη δημοφιλή απαγόρευση πωλήσεων αλκοόλ σε εθνικό επίπεδο μεταξύ 2 PM - 5 PM, ξεκινώντας από αυτή την 1η Ιουλίου μαζί με τις άλλες νεότερες χαλαρώσεις που μόλις ενημερώθηκαν σήμερα, 17 Ιουνίου, από την CCSA. 

Ωστόσο, η αλλαγή, σύμφωνα με τον υπουργό, αρχικά θα περιοριστεί στα ξενοδοχεία που απευθύνονται σε τουρίστες. Εστιατόρια και τουριστικά αξιοθέατα μπορούν επίσης να πωλούν αλκοόλ κατά τη διάρκεια της εκτεταμένης περιόδου, κατά την κρίση του επαρχιακού κυβερνήτη, είπε ο υπουργός. 

«Αυτή η αλλαγή υποτίθεται ότι θα ανεβάσει τον τουρισμό. Φανταστείτε αν κάποιοι τουρίστες χαλαρώνουν στο ξενοδοχείο τους και ξαφνικά τους ειδοποιούν ότι το αλκοόλ δεν επιτρέπεται πλέον από 2-5 μ.μ. Αυτό θα καταστρέψει σίγουρα τη φήμη της χώρας», είπε ο υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού. "Ωστόσο, αυτή η νέα αλλαγή δεν εφαρμόζεται σε κανονικά και ψιλικατζίδικα, τουλάχιστον αρχικά, μέχρι να γίνει περισσότερη έρευνα", δήλωσε ο Phiphat.

Ο υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού Phiphat Ratchakitprakarn κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο τουρισμός της Ταϊλάνδης θα βελτιωθεί με μεγάλη διαφορά από αυτές τις νέες χαλαρώσεις. Από την 1η Ιουλίου, υπολογίζεται ότι 25-30 χιλιάδες διεθνείς τουρίστες θα εισέρχονται καθημερινά στη χώρα. Αναμένει να δει τουλάχιστον 7.5 εκατομμύρια ανθρώπους συνολικά στο τέλος του τρέχοντος έτους και ελπίζει να φτάσει στα 10 εκατομμύρια στην καλύτερη περίπτωση.  

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media. 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις άλλες νεότερες χαλαρώσεις που μόλις ενημερώθηκαν εδώ. 

Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/