ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ταυτοποιήθηκε ο ύποπτος που φέρεται να άρπαξε ένα χρυσό κολιέ αξίας άνω των 30,000 μπατ από επιβάτη μοτοσικλέτας στην πόλη του Πουκέτ τον περασμένο μήνα

Πουκέτ -

Η αστυνομία του Πουκέτ είπε στα τοπικά ΜΜΕ ότι έχει ήδη εντοπίσει έναν ύποπτο που επέβαινε σε μηχανή και φέρεται να άρπαξε ένα χρυσό κολιέ αξίας άνω των 30,000 μπατ από έναν επιβάτη μοτοσικλέτας στην πόλη του Πουκέτ τον περασμένο μήνα. Η ιστορία επανήλθε ξανά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς ο ύποπτος εξακολουθεί να βρίσκεται σε φυγή.

Πρώτον, η προηγούμενη ιστορία μας:

Τη Δευτέρα, (30 Μαΐου) ο κ. Wutichai Timkaew, 33 ετών, υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία της πόλης του Πουκέτ.

Τώρα για την ενημέρωση μαςέφαγε:

Αυτή την εβδομάδα, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασαν ανησυχίες ότι η αστυνομία δεν μπόρεσε να συλλάβει κανέναν ύποπτο. Η επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ εξέδωσε ανακοίνωση χθες (14 Ιουνίουth) λέγοντας ότι έχουν ήδη αναγνωρίσει τον ύποπτο. Σύντομα πρόκειται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Ωστόσο, το Phuket Express σημειώνει ότι η αστυνομία δήλωσε ότι ήταν πολύ νωρίς για να αναγνωριστεί δημόσια ο ύποπτος.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.