Το υπουργικό συμβούλιο της Ταϊλάνδης εγκρίνει λίγο περισσότερα από 338 εκατομμύρια μπατ για τη βελτίωση της επαρχίας Ανταμάν, συμπεριλαμβανομένου του Πουκέτ, για να προσελκύσει περισσότερους Ταϊλανδούς και ξένους τουρίστες

Πουκέτ -

Το υπουργικό συμβούλιο της Ταϊλάνδης ενέκρινε 338.80 εκατομμύρια μπατ για τη βελτίωση των επαρχιών Ανταμάν που είναι το Πουκέτ, το Phang Nga, το Krabi, το Trang και το Satun για να προσελκύσουν περισσότερους Ταϊλανδούς και ξένους τουρίστες στο μέλλον.

Ο κ. Tanakorn Kongboonchana, εκπρόσωπος του Γραφείου του Πρωθυπουργού της Ταϊλάνδης είπε στον συνδεδεμένο Τύπο της Ταϊλάνδης, «Το υπουργικό συμβούλιο της Ταϊλάνδης ενέκρινε προϋπολογισμό 338.80 εκατομμυρίων μπατ για έξι τουριστικά έργα που είναι:

  1. Έργα υπηρεσιών υγείας και περιβαλλοντικών συστημάτων στο Lipe Island στο Satun συνολικού ύψους 80.75 εκατομμυρίων μπατ.
  2. Διατήρηση και αποκατάσταση του κέντρου dugong και άλλων ζώων στο Trang σε σύνολο 68.80 εκατομμυρίων μπατ.
  3. Phuket Health Sandbox σε σύνολο 25.25 εκατομμυρίων μπατ.
  4. Κέντρο τουρισμού και παράκτιων δραστηριοτήτων στο Phang Nga συνολικά 80 εκατομμύρια μπατ.
  5. Αποβάθρα και τουριστική ανάπτυξη καθώς και ανάπτυξη του καναλιού Ji Lard στο Krabi σε σύνολο 35 εκατομμυρίων μπατ.
  6. Ανάπτυξη τουρισμού βοτάνων onsen και ιαματικών πηγών στο Klong Tom, Krabi σε σύνολο 49 εκατομμυρίων μπατ.

«Αυτά τα έργα έχουν στόχο να προετοιμάσουν και να προσελκύσουν περισσότερους Ταϊλανδούς και ξένους τουρίστες στο μέλλον», πρόσθεσε ο Tanakorn.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.