Οι Ινδοί εξακολουθούν να είναι ο μεγαλύτερος αριθμός ξένων αφίξεων στο Πουκέτ με σχεδόν 40,000 άτομα να το επισκέπτονται από τότε που καταργήθηκε το πρόγραμμα Test & Go

Πουκέτ -

Οι Ινδοί τουρίστες είναι το νούμερο ένα στις αφίξεις τουριστών στο Πουκέτ με συνολικό αριθμό 39,749 αφότου το μη δημοφιλές πρόγραμμα Test and Go καταργήθηκε την 1η Μαΐου, λέει το Phuket Immigration.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ Immigration ανέφερε τα τρέχοντα στατιστικά στοιχεία αφίξεων στις 13 Ιουνίουth. Ο αριθμός των Ινδών υπηκόων που έφτασαν στο Πουκέτ από την 1η Μαΐουst μέχρι τον Ιούνιο 13th, 2022 είναι 39,749.

Κατά σειρά, οι υπόλοιπες κορυφαίες χώρες αφίξεων:

Σιγκαπούρης -13,679

Αυστραλός – 11,745

Βρετανοί – 8,745

Μαλαισιανός – 5,987

Ρωσικά – 5,563

Γερμανικά - 5,121

Αμερικανός – 4,696

Σαουδική Αραβία – 3,677

Εμιράτα – 2,955

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.