Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ επιθεωρούν χώρους διασκέδασης στην πόλη του Πουκέτ, προειδοποιούν για τα μέτρα για τον Covid

Πουκέτ -

Οι αξιωματούχοι του Πουκέτ επιθεώρησαν χώρους διασκέδασης στην πόλη του Πουκέτ χθες το βράδυ (13 Ιουνίου) αφού τους επιτρεπόταν νόμιμα να ανοίξουν μέχρι τα μεσάνυχτα.

Η επιθεώρηση σε 11 χώρους διασκέδασης στην πόλη του Πουκέτ από τις 8:30 μ.μ. έως τις 10:00 μ.μ. ήταν επικεφαλής των διοικητικών αρχών του Mueang Phuket, η κ. Chongmas Sakunpradit και ο κ. Danai Jaikeng, και η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ.

Το Πουκέτ Κυβερνήτης στις 31 Μαΐου, το 2022 κυκλοφόρησε νέες παραγγελίες που σχετίζονται με τον Covid-19 επιτρέποντας επίσημα στους χώρους διασκέδασης να ανοίξουν μέχρι τα μεσάνυχτα από την 1η Ιουνίουst 2022.

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Mueang Phuket κ. Suwit Suriyawong είπε στο Phuket Express, «Η επιθεώρηση ήταν να διασφαλίσει ότι οι χώροι διασκέδασης έχουν ακολουθήσει τις μετρήσεις δημόσιας υγείας και τους κανόνες των χώρων ψυχαγωγίας. Αυτές περιλαμβάνουν διάφορες μετρήσεις που σχετίζονται με τον Covid-19».

«Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν ακολουθήσει μετρήσεις δημόσιας υγείας και άλλους κανόνες χώρων ψυχαγωγίας», πρόσθεσε ο κ. Suwit.

Οι επιθεωρήσεις σε χώρους διασκέδασης συνεχίστηκαν τακτικά, σημειώνει τα μέσα ενημέρωσης του TPN, καθώς οι αξιωματούχοι διστάζουν να ανοίξουν ξανά τους χώρους διασκέδασης για περίπου ένα χρόνο, ανησυχώντας ότι θα μπορούσαν να προκαλέσουν περισσότερα κρούσματα Covid. Στην πραγματικότητα, αυτό δεν συνέβη όπως φαίνεται από τα πρόσφατα στατιστικά στοιχεία του Covid-19, καθώς οι αριθμοί συνέχισαν να μειώνονται.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.