ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τρεις αλλοδαποί φέρονται να εμπλέκονται στο περιστατικό στο οποίο μια Ρωσίδα έπεσε μέχρι θανάτου από ένα διαμέρισμα στο Πουκέτ, αρνούμενος ακόμη όλες τις κατηγορίες

Πατόνγκ, Πουκέτ –

Τρεις αλλοδαποί που φέρεται να ενεπλάκησαν σε ένα περιστατικό στο οποίο μια Ρωσίδα έπεσε μέχρι θανάτου από συγκυριαρχία στην Πατόνγκ τον περασμένο μήνα, εξακολουθούν να αρνούνται όλες τις κατηγορίες και τώρα βρίσκονται υπό κράτηση στο Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Ο Αστυνομικός Διοικητής της Περιφέρειας 8, Αντισυνταγματάρχης Amphon Buarabphon είπε στο Phuket Express νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, «Σε αυτό το στάδιο, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για «Απερισκεψία που προκάλεσε τον θάνατο άλλου ατόμου». Τώρα βρίσκονται υπό κράτηση στο Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ».

Τώρα ενημέρωση:

Ο διοικητής της αστυνομίας της επαρχίας του Πουκέτ, Αντισυνταγματάρχης Sermpan Sirikong, δήλωσε στο Phuket Express σήμερα (11 Ιουνίου), «Οι τρεις αλλοδαποί εξακολουθούν να βρίσκονται υπό κράτηση στο Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ. Εξακολουθούν να αρνούνται όλες τις κατηγορίες. Επιμένουν να μιλούν στη δικαστική διαδικασία μόνο που έχουν τα δικαιώματά τους να το κάνουν. Αρνήθηκαν να απαντήσουν σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις από τις αρχές επιβολής του νόμου ή τον Τύπο».

«Έχουν επίσης το δικαίωμα να ζητήσουν εγγύηση. Ωστόσο, εξαρτάται επίσης από το δικαστήριο εάν θα επιτρέψει την εγγύηση ή όχι και οι αρχές επιβολής του νόμου ανησυχούν για τον πιθανό κίνδυνο διαφυγής των υπόπτων», πρόσθεσε ο αντισυνταγματάρχης Sermpan.

Οι τρεις αλλοδαποί ύποπτοι που ήταν παρόντες όταν μια Ρωσίδα βυθίστηκε μέχρι θανάτου, φέρεται να ζήτησαν επίσης τη βοήθεια των αντίστοιχων πρεσβειών τους και τη νομική προστασία, παρόλο που η υπόθεση απέκτησε μεγάλη δημοσιότητα στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης.

Οι ύποπτοι κρατούνται αυτή τη στιγμή με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών και την απερισκεψία που προκάλεσε το θάνατο άλλου ατόμου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.