74χρονος οδηγός πεθαίνει όταν το φορτηγό του πέφτει από λόφο στο Chalong

Chalong -

  Ένας 74χρονος οδηγός κηρύχθηκε νεκρός όταν το φορτηγό του ανατράπηκε από έναν λόφο στην υποπεριφέρεια Chalong σήμερα το πρωί (10 Ιουνίουth).

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα σήμερα το πρωί στο Soi Nakok, στην υποπεριφέρεια Chalong, στην περιοχή Mueang Phuket.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και η ομάδα του Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να βρουν το αναποδογυρισμένο φορτηγό κάτω από έναν απότομο λόφο σε ένα πυκνό δάσος κοντά στο Soi Nakok.

Ο Ταϊλανδός οδηγός, ο οποίος αργότερα αναγνωρίστηκε ως ο κ. Deen Jaruek, 74 ετών, βρέθηκε 20 μέτρα έξω από το φορτηγό, έχοντας εκτοξευθεί από το όχημα κατά τη διάρκεια του ατυχήματος. Ο θάνατός του διαπιστώθηκε από το προσωπικό έκτακτης ανάγκης στο σημείο του δυστυχήματος. Σε αυτό το στάδιο, η αστυνομία του Mueang Phuket πιστεύει ότι το φορτηγό που οδηγούσε ο κύριος Jaruek, το οποίο μετέφερε σάκους με άμμο, έχασε τον έλεγχο όταν κατέβαινε από το λόφο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.