ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τρεις αλλοδαποί φέρονται να εμπλέκονται σε μια Ρωσίδα που έπεσε στο θάνατο από ένα διαμέρισμα στο Πατόνγκ υπό κράτηση στο δικαστήριο του Πουκέτ

Πατόνγκ, Πουκέτ –

Τρεις αλλοδαποί που φέρεται να ενεπλάκησαν σε ένα περιστατικό στο οποίο μια Ρωσίδα έπεσε μέχρι θανάτου από συγκυριαρχία στην Πατόνγκ την περασμένη εβδομάδα βρίσκονται τώρα υπό κράτηση στο Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ.

Πρώτον, η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένταλμα σύλληψης πρόκειται να εκδοθεί για τρεις αλλοδαπούς που ενεπλάκησαν σε περιστατικό στο οποίο μια Ρωσίδα έπεσε μέχρι θανάτου από συγκυριαρχία στην Πατόνγκ την περασμένη εβδομάδα.

Τώρα, η ενημέρωση μας:

Ο Αστυνομικός Διοικητής της Περιφέρειας 8, Αντισυνταγματάρχης Amphon Buarabphon είπε στο Phuket Express σήμερα (8 Ιουνίουth), «Ένταλμα σύλληψης από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ έχει εκδοθεί για τους τρεις αλλοδαπούς που φέρεται να ενεπλάκησαν στο περιστατικό».

«Σε αυτό το στάδιο, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για «Απερισκεψία που προκάλεσε τον θάνατο άλλου ατόμου». Τώρα βρίσκονται υπό κράτηση στο Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ». δήλωσε ο αντισυνταγματάρχης Amphon Buarabphon.

«Ωστόσο, συνεχίζουμε την έρευνα για να δούμε αν υπάρχουν άλλοι μάρτυρες που θα μπορούσαν να έχουν δει ή να εμπλέκονται στο περιστατικό. Δεν έχουμε κλείσει ακόμα την υπόθεση». δήλωσε ο αντισυνταγματάρχης Amphon Buarabphon.

Οι ακριβείς λεπτομέρειες της έκτασης της φερόμενης εμπλοκής των τριών αλλοδαπών, οι οποίοι κρατούνται μετά το περιστατικό για κατοχή ναρκωτικών για μικροποσότητα μαριχουάνας υψηλής περιεκτικότητας σε THC, δεν αποκαλύφθηκαν από την αστυνομία της Περιφέρειας 8, επικαλούμενη την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη. .

Οι τρεις ύποπτοι, που ταυτοποιήθηκαν ως η δεσποινίς NATALIA KOSENKOVA, 35, Ρώσος υπήκοος, ο κ. SMITH JAMAAL ANTWAUN, 38, ένας Αμερικανός υπήκοος και ο κ. AHMED RADI MUSTAFA ALATOOM, 28, Ιορδανός υπήκοος. φέρεται να μην συνεργάστηκαν με την αστυνομία κατά την έκταση της έρευνας, σύμφωνα με πολλές προηγούμενες αναφορές από την αστυνομία του Πουκέτ.

Η υπόθεση έχει επίσης πολιορκηθεί από διαδικτυακές φήμες και εικασίες που οδήγησαν σε εξέχοντες εκπρόσωπους της αστυνομίας να ζητούν από το κοινό να παρακολουθεί μόνο επίσημες ειδήσεις, όπως καλύψαμε πρόσφατα ΕΔΩ.

Στην νεκρή γυναίκα διενεργήθηκε νεκροψία-νεκροτομή αλλά η αστυνομία κράτησε τουλάχιστον προσωρινά την πλήρη αναφορά, επικαλούμενος και πάλι μια εν εξελίξει έρευνα και νομική διαδικασία με τους τρεις υπόπτους, ένας από τους οποίους φέρεται να προσπάθησε να διαφύγει από τη χώρα και συνελήφθη σε διεθνές αεροδρόμιο, σύμφωνα με την αστυνομία του Πουκέτ.

Η υπόθεση συνεχίζει να γοητεύει το κοινό και συζητείται έντονα στα social media. Τα μέσα ενημέρωσης TPN θα παρέχουν περαιτέρω ενημερώσεις καθώς διατίθενται από την αστυνομία του Πουκέτ και της Περιφέρειας 8 που εργάζονται για την υπόθεση. Οι τρεις ύποπτοι δεν έχουν κάνει καμία δημόσια δήλωση και φέρεται να είχαν ζητήσει τη συνδρομή των πρεσβειών τους και τη νομική διαβούλευση για βοήθεια.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.