Το Πουκέτ φιλοξενεί το 58ο Συνέδριο ISU (Διεθνής Ένωση Πατινάζ).

Πουκέτ -

  η 58th Το συνέδριο ISU (Διεθνής Ένωση Πατινάζ) πραγματοποιείται στο Πουκέτ από τις 5 Ιουνίουth μέχρι τον Ιούνιο 11th 2022.

Η εκδήλωση ξεκίνησε χθες (5 Ιουνίουth) και με επικεφαλής τον Υπουργό Τουρισμού και Αθλητισμού της Ταϊλάνδης κ. Phiphat Ratchakitprakarn, τον Υπουργό Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος κ. Varawut Silpa-archa και τον πρόεδρο της Διεθνούς Ένωσης Πατινάζ κ. Jan Dijkema.

Ο κ. Phiphat είπε, «Το 58ο Συνέδριο της ISU διεξάγεται από τις 5 Ιουνίουth μέχρι τον Ιούνιο 11th, 2022 στο Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa. Συμμετέχοντες από περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν στο συνέδριο με την έννοια «Πράσινη Συνάντηση» που ασχολείται περισσότερο με τη μακροπρόθεσμη διατήρηση του περιβάλλοντος. Η ISU διοργανώνει την εκδήλωση για να επιλέξει νέους διευθυντές και ομάδες».

«Αυτή είναι επίσης μια καλή ευκαιρία για την προώθηση του τουρισμού του Πουκέτ και της Ταϊλάνδης σε άλλους στον κόσμο. Αυτή τη φορά παρουσιάζουμε τις υπογραφές του Πουκέτ και της Ταϊλάνδης που είναι αρχαίες παραδόσεις και πολιτισμοί και όμορφη φύση. Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο έχουν επισκεφθεί επίσης την «Παλιά Πόλη του Πουκέτ» και άλλα μέρη φυσικού τουρισμού», εξήγησε ο κ. Phiphat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.