Ο πρωθυπουργός Prayut θα επισκεφθεί το Πουκέτ για το Συνέδριο Τουρισμού της Ταϊλάνδης 2022

Πουκέτ -

Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης στρατηγός Prayut Chan-o-cha θα επισκεφθεί το Πουκέτ στις 6 Ιουνίουth, 2022 για το Συνέδριο Τουρισμού της Ταϊλάνδης 2022.

Το Κυβερνητικό Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων επιβεβαίωσε την περασμένη εβδομάδα (3 Ιουνίουrd) σε μια αναφορά το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού Στρατηγού Prayut στις 6 Ιουνίου στο Πουκέτ.

Στη 1:00 μ.μ. ο Πρωθυπουργός πρόκειται να φτάσει στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ πριν κατευθυνθεί προς το Σχολείο Phuttha Mongkol Nimit στην περιοχή Mueang Phuket.

Από τις 1:30 μ.μ. έως τις 2:30 ο Prayut θα επιθεωρήσει το Σχολείο Phuttha Mongkol Nimit και θα δώσει εκπαιδευτικές προτάσεις και ένα MOU (Μνημόνιο Κατανόησης) για την υπογραφή ενός Σχολείου Συνεργασίας.

Στις 2:30 θα αναχωρήσει από το σχολείο με κατεύθυνση το Beyond Resort Kata στην υποπεριοχή Karon, στην περιοχή Mueang Phuket.

Στις 2:45 μ.μ. έως τις 4:00 ο Prayut θα ηγηθεί των εγκαινίων του Συνεδρίου Τουρισμού της Ταϊλάνδης 2022 στο Beyond Resort Kata.

Στις 4:00 μ.μ. ο Prayut θα αναχωρήσει από το Beyond Resort Kata με κατεύθυνση το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ και θα επιστρέψει στην Μπανγκόκ.

Δεν υπάρχουν σχέδια για το Prayut να περιηγηθεί σε μεγάλες τουριστικές περιοχές όπως το Patong ή η Παλιά Πόλη του Πουκέτ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.