Τέσσερις νεκροί σε καυγά στην παμπ Nakhon Si Thammarat, μόλις τρεις ημέρες μετά το νόμιμο άνοιγμα της παμπ

Nakhon Si Thammarat –

  Τρεις έφηβοι και ένας φρουρός έχασαν τη ζωή τους τραγικά μετά από βίαιη διαμάχη σε μια διάσημη παμπ στο Nakhon Si Thammarat. Η παμπ μόλις είχε επιτραπεί νόμιμα να ξανανοίξει τρεις ημέρες πριν, κλειστή προηγουμένως για περισσότερο από ένα χρόνο λόγω των περιορισμών του Covid-19.

Η αστυνομία της πόλης Nakhon Si Thammarat ειδοποιήθηκε για το περιστατικό χθες νωρίς το πρωί (3 Ιουνίουrd) σε μια διάσημη παμπ στην οδό Pattanakarn Kukwang στην υποπεριοχή Nai Mueang, στην περιοχή Mueang Nakhon Si Thammarat. Το όνομα της παμπ αποκρύπτεται από τις αρχές εν αναμονή περαιτέρω έρευνας.

Τέσσερα άτομα που έχουν υποστεί σοβαρά τραύματα διαπιστώθηκε ο θάνατος σε νοσοκομείο. Ο κ. Suppachai Jankongchuay, 52, ένας φρουρός παμπ που βρέθηκε με τραύμα από πυροβόλο όπλο, ο κ. Jirachot Srinaprom, 19, βρέθηκε με τρία τραύματα από μαχαιριές και μαχαιριές στο λαιμό και το κεφάλι του, ο κ. Naruepanart Deenoo, 22, βρέθηκε με τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό του. στομάχι και ο κ. Nattawut Gamedang, 28 ετών, βρέθηκε με τέσσερα τραύματα από μαχαίρι στο στομάχι του.

Η αστυνομία της πόλης Nakhon Si Thammarat έλεγξε πλάνα CCTV μπροστά από την παμπ. Διαπίστωσαν ότι ο κ. Naruepanart και ο κύριος Nattawaut είχαν αρχίσει να έχουν λεκτική διαμάχη με τον κ. Jirachot. Ήταν άγνωστο ποιο ήταν το θέμα της συζήτησης, αλλά γρήγορα κλιμακώθηκε σε βία.

Ο κ. Naruepanart επιτέθηκε αρχικά στον κ. Jirachot, σύμφωνα με την αστυνομία Nakhon Si Thammarat, προτού ο κ. Jirachot μαχαιρώσει τον κ. Naruepanart στο στήθος του. Ο κ. Naruepanart προσπάθησε να πυροβολήσει τον κύριο Jirachot με ένα όπλο, αλλά η σφαίρα χτύπησε τον κύριο Suppachai (Ο φρουρός της παμπ). Ο Nattawu είχε μαχαιρωθεί κατά τη διάρκεια του καβγά.

Η παμπ είναι πλέον προσωρινά κλειστή. Η αστυνομία περιπολεί αυστηρά τις παμπ και τα νυχτερινά κέντρα στην περιοχή Mueang Nakhon Si Thammarat για να αποτρέψει περαιτέρω βίαια επεισόδια. Προς το παρόν, ωστόσο, δεν έχουν επιβληθεί χρεώσεις στους ιδιοκτήτες ή τη διοίκηση του συλλόγου.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/