Κλέφτης με μοτοσικλέτα φέρεται να άρπαξε χρυσό κολιέ αξίας άνω των 30,000 μπατ από επιβάτη μοτοσικλέτας στην πόλη του Πουκέτ – ΚΙΝΔΥΝΟΣ CCTV

Πουκέτ -

Ένας άνδρας κλέφτης που επέβαινε σε μια μηχανή φέρεται να άρπαξε ένα χρυσό κολιέ αξίας άνω των 30,000 μπατ από έναν επιβάτη μοτοσικλέτας στην πόλη του Πουκέτ.

Τη Δευτέρα, (30 Μαΐου) ο κ. Wutichai Timkaew, 33 ετών, υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία της πόλης του Πουκέτ.

Ο Wutichai είπε στην αστυνομία: «Την Κυριακή, 29 Μαΐου, στις 4:50 μ.μ. οδηγούσα μια μηχανή με την κοπέλα μου. Όταν περνούσαμε τη διασταύρωση Tha Kreang στην υποσυνοικία Talad Nuea, ένας ύποπτος με μια πράσινη μοτοσικλέτα άρπαξε ένα χρυσό κολιέ αξίας άνω των 30,000 μπατ από το λαιμό της κοπέλας μου προτού φύγει με ταχύτητα».

«Ο ύποπτος φορούσε πλήρες κράνος μοτοσικλέτας. Δεν μπορώ να θυμηθώ την πλήρη πινακίδα κυκλοφορίας της μοτοσικλέτας. Είναι πιθανό να είναι '784'. Κυνηγήσαμε τον ύποπτο αλλά δεν τα καταφέραμε». Ο Wutichai εξήγησε στο The Phuket Express.

Η αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι αναζητούν τον ύποπτο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.