Γυναίκα οδηγός σκοτώθηκε σε τροχαίο όταν το φορτηγό της έπεσε σε μια λίμνη στην περιοχή Kathu

Kathu, Πουκέτ –

Μια γυναίκα οδηγός βρέθηκε νεκρή όταν το φορτηγό της έπεσε σε μια λίμνη στην περιοχή Kathu, στο Πουκέτ, σήμερα το πρωί, 29 Μαΐου.

Αξιωματούχοι από το αστυνομικό τμήμα Kathu και εθελοντές διάσωσης έφτασαν στο σημείο στην οδό Phra Phu Ket Kaew γύρω στις 6:20 π.μ. την Κυριακή μετά την ειδοποίηση για το τροχαίο. Κατά την άφιξη, ένα μπλε νταλίκα βρέθηκε να βυθίζεται στη λίμνη και ο οδηγός βρέθηκε καθηλωμένος μέσα στο όχημα.

Ένας γερανός διάσωσης αναπτύχθηκε για να σηκώσει το φορτηγό που βυθιζόταν από το νερό. Η σορός ενός 53χρονου υπηκόου Ταϊλάνδης, ο οποίος αργότερα αναγνωρίστηκε ως Chanpen Sombat, βρέθηκε στη θέση του οδηγού. Η σορός μεταφέρθηκε αργότερα στο νοσοκομείο Vachira Phuket για νεκροψία.

Σύμφωνα με την αρχική έρευνα, ο Chanpen οδηγούσε από το αεροδρόμιο του Πουκέτ. Η βροχή φέρεται να είχε μόλις σταματήσει τη στιγμή που οδηγούσε δίπλα στη λίμνη με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα το όχημα να χάσει τον έλεγχο πριν πέσει στο νερό, το οποίο εκτιμάται ότι ήταν 2-3 μέτρα βάθος.

Η αστυνομία του Kathu θα συνεχίσει την έρευνά της για να εντοπίσει την αιτία του συμβάντος ελέγχοντας το κοντινό CCTV και ανακρίνοντας τα μέλη της οικογένειας του θύματος και τους τοπικούς μάρτυρες.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.