Αναβάτης με παράδοση φαγητού φέρεται να έκλεψε τσάντα με μετρητά από έναν φύλακα στο Thalang, δεύτερο πρόσφατο περιστατικό – ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Λήψη οθόνης από το Newshawk Phuket

Thalang -

  Ένας αναβάτης ντελίβερι φαγητού φέρεται να έκλεψε μια τσάντα με μετρητά 1,500 μπατ από έναν φύλακα σε ένα συγκρότημα κατοικιών στην περιοχή Thalang νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό αυτή την εβδομάδα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Λήψη οθόνης από το Newshawk Phuket

Πρώτον, η προηγούμενη ιστορία μας:

Ένας αναβάτης με παράδοση φαγητού φέρεται να άρπαξε ένα κινητό τηλέφωνο από έναν φύλακα σε ένα κολέγιο στην περιοχή Thalang νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ένα άλλο παρόμοιο περιστατικό αυτή την εβδομάδα, που αφορούσε έναν φύλακα που εργάζεται σε ένα συγκρότημα κατοικιών στην περιοχή Cherng Talay και ζήτησε επίσης από τον Τύπο να μην κατονομαστεί, είπε στο Phuket Express: «Πήγα σε μια τουαλέτα όταν ο ύποπτος, ο οποίος φαινόταν να είναι Ο αναβάτης παράδοσης φαγητού με ένα τελάρο φαγητού στο πίσω μέρος της μοτοσικλέτας του, σταμάτησε στο κουτί του φύλακά μου».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Λήψη οθόνης από το Newshawk Phuket

«Μπήκε μέσα στο κουτί ασφαλείας προτού πάρει την τσάντα μου, η οποία είχε 1,500 μπατ σε μετρητά και σημαντικά έγγραφα πριν φύγει με τη μοτοσικλέτα του». δήλωσε ο φρουρός.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Λήψη οθόνης από το Newshawk Phuket

«Έχω ήδη υποβάλει αναφορά στην αστυνομία του Cherng Talay». κατέληξε ο φρουρός

Η αστυνομία του Πουκέτ αναζητά τον ύποπτο ή τους ύποπτους και το βίντεο από το CCTV είναι διαθέσιμο παρακάτω.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.