Ο κλέφτης συνελήφθη αφού έκλεψε μετρητά από «τροποποιημένο εστιατόριο» στην πόλη του Πουκέτ, φέρεται να έκλεψε περισσότερες από 30 φορές σε όλο το νησί μέσα σε δύο μήνες

Πουκέτ -

  Ένας κλέφτης συνελήφθη νωρίς σήμερα το πρωί (26 Μαΐουth) αφού έκλεψε μετρητά από ένα «τροποποιημένο εστιατόριο» στην πόλη του Πουκέτ. Ο κλέφτης φέρεται να έχει κλέψει περισσότερες από 30 φορές μέσα σε δύο μήνες σε όλο το νησί.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης του Πουκέτ, συνταγματάρχης Sarawut Chooprasit είπε στο Phuket Express, «Συλλάβαμε τον κ. Naruebet 'Choo' Ketkaew, 28. Εισέβαλε σε ένα τροποποιημένο εστιατόριο που ονομάζεται «200 Years» στην οδό Rattana Kosin στην υποπεριφέρεια Talad Nuea χθες ( 25 Μαΐουth) πριν το μεσημέρι στις 11:45 π.μ.."

«Έχουμε εντοπίσει τον ύποπτο από την εγγραφή της μοτοσικλέτας του και τα πλάνα CCTV. Τελικά τον συλλάβαμε ενώ βρισκόταν στο Soi Anuphas Phuket Kan 12 στην υποπεριοχή Talad Yai στην πόλη του Πουκέτ.»

"Κύριος. Ο Naruebet παραδέχτηκε ότι έκλεψε τα μετρητά από τον χώρο σε εμάς. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για κλοπή και παραμένει υπό κράτηση». δήλωσε ο συνταγματάρχης Sarawut Chooprasit.

«Αργότερα ανακαλύψαμε ότι ο ύποπτος έχει κλέψει περισσότερες από 30 φορές σε δύο μήνες σε όλο το νησί. Είπε ότι χρειάζεται χρήματα για να παίζει διαδικτυακά βιντεοπαιχνίδια και για τα προς το ζην. Κάποτε ήταν υπεύθυνος διανομής φυσικού αερίου, καθώς γνωρίζει καλά την περιοχή και τις επιχειρήσεις». Ο συνταγματάρχης Sarawut Chooprasit κατέληξε.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.