Φορτηγό εμπορευματοκιβωτίων αποτυγχάνει να σκαρφαλώσει στο λόφο Πατόνγκ προτού λάβει αστυνομική βοήθεια -ΒΙΝΤΕΟ 

Πατόνγκ –

Ένα φορτηγό μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων απέτυχε να ανέβει στον λόφο Patong σήμερα το πρωί πριν παράσχει βοήθεια η Τροχαία της Patong.

Η Τροχαία της Πατόνγκ κλήθηκε περίπου στις 11:00 π.μ. σήμερα (25 Μαΐου). Ένα πράσινο φορτηγό μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων δεν μπόρεσε να ανέβει στο λόφο Patong λόγω μεγάλου βάρους και σύμφωνα με πληροφορίες βρεγμένου δρόμου.

Οι αυτοκινητιστές σταμάτησαν στο δρόμο για να βοηθήσουν τον οδηγό φορτηγού κοντέινερ ενώ περίμεναν να φτάσει η Τροχαία της Πατόνγκ.

Η σκόνη ασβέστη χρησιμοποιήθηκε για να απλωθεί στο δρόμο πίσω από τις ρόδες του φορτηγού, ενώ μεγάλοι βράχοι χρησιμοποιήθηκαν για να μπλοκάρουν τους τροχούς για να εμποδίσουν το φορτηγό να πάει πίσω. Η κυκλοφορία περιορίστηκε στο λόφο Patong για μια σημαντική απόσταση.

Η Τροχαία της Patong έφτασε στο σημείο για να βοηθήσει τον οδηγό της πίστας και το φορτηγό κατάφερε τελικά να ανέβει στο λόφο Patong.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.