ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο 76χρονος Γερμανός τουρίστας που πέρασε πάνω από μια εβδομάδα αγνοούμενος στο εθνικό πάρκο Sirinat βγήκε από το νοσοκομείο στο Πουκέτ

Πουκέτ -

  Μια 76χρονη Γερμανίδα τουρίστας με προβλήματα απώλειας μνήμης που πέρασε πάνω από μια εβδομάδα εξαφανισμένη στο Εθνικό Πάρκο Sirinat, το οποίο απέχει περίπου 15 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο της στην υποσυνοικία Mai Khao, πήρε εξιτήριο από νοσοκομείο στο Πουκέτ χθες (Μάιος 23η).

Πρώτον, η προηγούμενη ιστορία μας:

Την περασμένη εβδομάδα, ο Κυβερνήτης του Πουκέτ επισκέφθηκε έναν 76χρονο Γερμανό τουρίστα σε νοσοκομείο στο Πουκέτ, αφού βρέθηκε μετά από μια εβδομάδα αγνοούμενου.

Τώρα για την ενημερωμένη ιστορία μας:

Χθες, (23 Μαΐουrd), μια ομάδα από το Κέντρο Τουριστικής Βοήθειας του Πουκέτ (TAC) βοήθησε την κα Barbara Lange, 76 ετών, και την οικογένειά της στο νοσοκομείο της Μπανγκόκ στο Πουκέτ, αφού βγήκε από το νοσοκομείο.

Η κυρία Λανγκ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο για μια εβδομάδα λόγω εξάντλησης και αδυναμίας από τις 16 Μαΐουth την περασμένη εβδομάδα αφότου βρέθηκε. Η κυρία Lange και η οικογένειά της επέστρεψαν σε ένα ξενοδοχείο στην υποπεριφέρεια Maikhao, όπου η οικογένειά της είπε ότι τα πήγαινε καλά…αλλά δεν θα της επιτρεπόταν να βγει έξω για βόλτες χωρίς συνοδεία.

Η κ. Lange και η οικογένειά της ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στη διάσωσή της και τη νοσοκομειακή περίθαλψη.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.