Διακοπή ρεύματος θα επηρεάσει τις υπηρεσίες μετανάστευσης του Πουκέτ στο γραφείο της πόλης του Πουκέτ την ερχόμενη Παρασκευή

Πουκέτ -

  Το Phuket Immigration ανακοίνωσε προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος που θα επηρεάσει όλες τις υπηρεσίες την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 στο γραφείο της πόλης του Πουκέτ.

Το Phuket Immigration έκανε μια ανακοίνωση σήμερα το απόγευμα (27 Μαΐου) σχετικά με τη διακοπή ρεύματος στο Phuket Immigration (Γραφείο της πόλης του Πουκέτ) που βρίσκεται στην οδό Phuket στην υποπεριοχή Talad Yai, στην περιοχή Mueang Phuket.
"Την Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022, η Επαρχιακή Αρχή Ηλεκτρισμού του Πουκέτ δεν παρέχει ηλεκτρική ενέργεια για συντήρηση από τις 9:00 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ., γεγονός που επηρεάζει όλες τις υπηρεσίες."
«Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε για την ευγενική συνεργασία σας», πρόσθεσε η Phuket Immigration.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.