Η νέα φυλακή του Πουκέτ ανοίγει επίσημα στο Thalang

Πουκέτ -

Η Νέα Επαρχιακή Φυλακή του Πουκέτ στην υποπεριφέρεια Sri Soonthorn άνοιξε επίσημα μετά από δύο χρόνια με τους κρατούμενους να έχουν μετακομίσει πλήρως.

Σήμερα, (23 Μαΐουrd), ο Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Διορθώσεων κ. Aryut Sinthoppan μαζί με τον Κυβερνήτη του Πουκέτ Narong Woonciew άνοιξαν επίσημα τη νέα επαρχιακή φυλακή του Πουκέτ στο Ban Bang Jo. Μια θρησκευτική τελετή Βουδισμού πραγματοποιήθηκε στην εκδήλωση έναρξης.

Η Νέα Επαρχιακή Φυλακή του Πουκέτ χτίστηκε τον Ιούλιο του 2015 για να αντικαταστήσει την παλιά φυλακή που χρησιμοποιήθηκε πριν από 121 χρόνια. Η παλιά φυλακή ήταν πολύ μικρή, σύμφωνα με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, η οποία μπορούσε να χειριστεί μόνο 950 κρατούμενους, αλλά συνολικά περισσότεροι από 2,500 κρατούμενοι ζούσαν στην παλιά φυλακή.

Η νέα φυλακή που χτίστηκε με κόστος 789,000,000 μπατ έχει ήδη υποδεχτεί κρατούμενους που μεταφέρθηκαν όλοι από την παλιά φυλακή πριν από δύο χρόνια. Η νέα φυλακή έχει πλέον 2,552 άνδρες κρατούμενους και 391 γυναίκες κρατούμενες που είναι συνολικά 2,943 κρατούμενοι.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.