Ο μουσώνας φέρνει σκουπίδια στην παραλία Patong, οι αρχές αντιμετωπίζουν το ζήτημα

Πατόνγκ –

  Ο δήμος Patong διευκρίνισε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με τα σκουπίδια που βρέθηκαν στην παραλία Patong χθες, Σάββατο (21 Μαΐουst), αναφέροντας ότι προήλθε από τον καιρό των μουσώνων.

Σήμερα το πρωί, 22 Μαΐου, στελέχη του δήμου Patong καθάρισαν τα σκουπίδια κατά μήκος της παραλίας Patong. Ο δήμος Patong ανέφερε για να διευκρινίσει ότι αυτό συμβαίνει κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής των μουσώνων (νοτιοδυτικοί μουσώνες).

Είναι φυσιολογικό ότι πολλά σκουπίδια όπως ξύλο, πλαστικά μπουκάλια, σπασμένα δίχτυα ψαρέματος και γυαλί έχουν μεταφερθεί στην παραλία από τους δυνατούς ανέμους και τα κύματα, σύμφωνα με τον δήμο Patong. Αυτό ονομάζεται «Σκουπίδια των Μουσώνων». Αυτά τα σκουπίδια των μουσώνων συμβαίνουν κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Οι αξιωματούχοι της Patong απέρριψαν την κριτική ότι τα σκουπίδια αφέθηκαν από τουρίστες που δημοσιεύτηκαν από ορισμένους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο δήλωσαν ότι το προσωπικό θα συνεχίσει να διατηρεί την παραλία καθαρή και ζήτησε από όλους τους επισκέπτες να κάνουν το καθήκον τους αφαιρώντας τα σκουπίδια με τα οποία έφτασαν.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.