Πυρκαγιά σε έπαυλη στην Πατόνγκ συναγερμό τους κατοίκους, η αιτία είναι ακόμη υπό διερεύνηση

Πατόνγκ –

  Μια μικρή πυρκαγιά σε μια έπαυλη στην Patong ανησύχησε τους κατοίκους χθες το πρωί (21 Μαΐουst).

Οι πυροσβέστες από το Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών του Δήμου Πατόνγκ ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά στις 9:25 π.μ. σε μια έπαυλη στην οδό Ratchapatha Nusorn στην Patong, στην περιοχή Kathu.

Έφτασαν στην πενταώροφη έπαυλη με πυροσβεστικό όχημα για να βρουν καπνό να βγαίνει από τον πρώτο όροφο.

Η φωτιά ξεκίνησε από αποθήκη στον πρώτο όροφο του αρχοντικού. Η φωτιά είχε ήδη σβήσει με πυροσβεστήρα από τον επιστάτη της έπαυλης, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει το όνομά τους.

Η αιτία της πυρκαγιάς μέχρι στιγμής είναι άγνωστη και διερευνάται ακόμη, δήλωσε η αστυνομία της Patong.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.