Τρία μέλη του πληρώματος σκάφους διασώθηκαν με ασφάλεια μετά την ανατροπή γιοτ στο Κράμπι σήμερα το πρωί

Κράμπι –

Τρία μέλη του πληρώματος σκάφους σε μια φουσκωτή λέμβο διάσωσης διασώθηκαν με ασφάλεια από ένα αναποδογυρισμένο γιοτ στη μέση της θάλασσας μεταξύ Koh Lanta Yai και Koh Ha της επαρχίας Krabi σήμερα το πρωί, 22 Μαΐου.

Αξιωματούχοι της Περιφέρειας 3 του Κέντρου Διοίκησης Πεζοναυτών (Thai-MECC) διέταξαν άμεση διάσωση στις τοπικές αρχές υπό τις διαταγές του, αφού ειδοποιήθηκαν για το βυθισμένο γιοτ γύρω στις 6:00 π.μ.

Τρία μέλη του πληρώματος φέρεται να τράπηκαν σε φυγή από το σκάφος και επέπλεαν σε ένα μικρό σκάφος διάσωσης στη φουρτουνιασμένη θάλασσα, που βρίσκεται περίπου 10 ναυτικά μίλια από το Εθνικό Πάρκο Mu Koh Lanta.

Το κέντρο επιχειρήσεων της 3ης Ναυτικής Περιοχής καθέλκυσε ελικόπτερο για να συμμετάσχει στις έρευνες με τοπικά αλιευτικά και περιπολικά σκάφη. Η θαλάσσια και εναέρια έρευνα συνεχίστηκε για τέσσερις ώρες έως ότου οι τρεις επιζώντες εντοπίστηκαν και διασώθηκαν με ασφάλεια στο πλοίο γύρω στις 10:00 π.μ.

Οι επιζώντες δεν ταυτοποιήθηκαν.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.