Κατεστραμμένο σπίτι, δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν, όταν οδηγός φορτηγού έπεσε πάνω σε αναβάτη μοτοσικλέτας στο Thalang του Πουκέτ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Μέλος της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Thalang Sampan

Thalang -

  Ένα σπίτι υπέστη ζημιές ενώ δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένας οδηγός φορτηγού έπεσε πάνω σε αναβάτη μοτοσικλέτας μπροστά από ένα σχολείο στο Thalang.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα στις 4:19 χθες το απόγευμα (19 Μαΐουth) μπροστά από το σχολείο Mueang Thalang στην οδό Thep Kasattri στην υποπεριοχή Thep Kasattri.

Οι πρώτες ομάδες ανταπόκρισης έφτασαν στο σημείο για να διαπιστώσουν ότι ένα αναποδογυρισμένο φορτηγό είχε πέσει σε ένα μικρό σπίτι. Σε κοντινή απόσταση βρέθηκε ένα κατεστραμμένο μηχανάκι.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Μέλος της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Thalang Sampan

Ο άνδρας οδηγός φορτηγού, ο οποίος δεν αναγνωρίστηκε από τους συνεργάτες έκτακτης ανάγκης, είχε τραυματιστεί πολλαπλά και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο. Η γυναίκα οδηγός μοτοσικλέτας, επίσης άγνωστη, είχε υποστεί ελαφρά τραύματα, αλλά αρνήθηκε να πάει σε νοσοκομείο ή ιατρική βοήθεια και είπε ότι ήταν σε θέση να περιθάλψει μόνη της.

Η αιτία του ατυχήματος δεν έγινε αμέσως σαφής χωρίς άμεσους μάρτυρες και τα δύο εμπλεκόμενα μέρη κατηγόρησαν το ένα το άλλο, δήλωσε η αστυνομία του Thalang.

Η αστυνομία Thalang συνεχίζει την έρευνά της για να βρει την ακριβή αιτία του ατυχήματος για περαιτέρω πιθανές νομικές ενέργειες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.