Τα βρώμικα νερά που φέρονται να ρέουν στη θάλασσα στην παραλία Kamala, γίνονται viral στα social media

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Λήψη οθόνης από το MONSOON GARBAGE

Kamala, Πουκέτ-

  Βρωμερό, μαύρο νερό με σάπια μυρωδιά βρέθηκε να κυλάει στη θάλασσα στην παραλία Kamala στην περιοχή Kathu σύμφωνα με μια δημοφιλή σελίδα στο Facebook.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Λήψη οθόνης από το MONSOON GARBAGE

Το περιστατικό αναφέρθηκε από τη σελίδα του Monsoon garbage Thailand στο Facebook τη Δευτέρα αυτής της εβδομάδας (16 Μαΐουth).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Λήψη οθόνης από το MONSOON GARBAGE

Σύμφωνα με τη σελίδα του Monsoon Garbage στο Facebook, ανέφεραν ότι το μαύρο και σάπιο νερό φέρεται να απελευθερώθηκε από κοντινές επιχειρήσεις χωρίς καμία επεξεργασία. Ωστόσο, αυτό δεν επαληθεύτηκε ανεξάρτητα από το Phuket Express.

Μέχρι την ώρα του Τύπου, δεν είχε υπάρξει επίσημη απάντηση από ιδιοκτήτες επιχειρήσεων της περιοχής ή κυβερνητικούς εκπροσώπους. Οι φωτογραφίες και το βίντεο είχαν κοινοποιηθεί και συζητηθεί ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνει το Phuket Express, με σημαντικές εικασίες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Λήψη οθόνης από το MONSOON GARBAGE

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.