Ξένος Ισπανός τουρίστας τραυματίστηκε μετά από πτώση ενώ έπαιζε στην κορυφή του καταρράκτη Kathu στο Πουκέτ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Λήψη οθόνης από το Speed ​​News Phuket

Kathu, Πουκέτ –

  Μια άγνωστη ξένη τουρίστρια από την Ισπανία έσπασε τον αστράγαλό της αφού γλίστρησε από πολλές πέτρες ενώ φέρεται να έπαιζε χθες στην κορυφή του καταρράκτη Kathu.

Λίγες μέρες νωρίτερα, σημειώνει το Phuket Express, μια Ρουμάνα τουρίστρια έπεσε μέχρι θανάτου σε έναν καταρράκτη στο Κο Σαμούι σε ένα ξεχωριστό ατύχημα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έβγαζε φωτογραφίες στην άκρη.

Οι εργαζόμενοι διάσωσης Khao Yai ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα από ντόπιους που μένουν κοντά χθες το απόγευμα (16 Μαΐουth) στην κορυφή του καταρράκτη Kathu.

Τα σωστικά συνεργεία ανέβηκαν στον καταρράκτη με πέτρινες σκάλες που είναι περίπου 200 μέτρα συνολικά. Η αλλοδαπή τουρίστας, της οποίας το όνομα και η ηλικία δεν έγινε γνωστό από τις αρμόδιες αρχές, βρέθηκε στα ρηχά νερά στην κορυφή του καταρράκτη να πονάει. Κοντά περίμενε ο φίλος της, του οποίου το όνομα και η ηλικία επίσης αποκρύπτονταν.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Λήψη οθόνης από το Speed ​​News Phuket

Η ξένη τουρίστρια είχε σπάσει τον αστράγαλό της. Οι διασώστες παρείχαν την πρώτη της αγγελία πριν τη βάλουν σε μια σανίδα διάσωσης για να τη μεταφέρουν στον καταρράκτη σε ένα ασθενοφόρο που περίμενε. Ο φίλος της είπε στους διασώστες ότι το ζευγάρι είναι από την Ισπανία.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Λήψη οθόνης από το Speed ​​News Phuket

Η τραυματισμένη τουρίστρια μεταφέρθηκε, με αρκετή δυσκολία, κάτω από τις σκάλες κατά μήκος του καταρράκτη και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για ιατρική βοήθεια, όπου σύμφωνα με πληροφορίες αναρρώνει.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Λήψη οθόνης από το Speed ​​News Phuket

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.