Το Εθνικό Πάρκο Mu-Ko Surin στο Phang Nga θα παραμείνει προσωρινά κλειστό για τον τουρισμό

Phang Nga -

Το εθνικό πάρκο Mu-Ko Surin στο Phang Nga, βόρεια του Πουκέτ, πρόκειται να κλείσει προσωρινά για τον τουρισμό.

Το Εθνικό Πάρκο Mu-Ko Surin ανακοίνωσε το ετήσιο κλείσιμό του από τις 16 Μαΐουth έως τον Οκτώβριο 14th κάθε χρόνο ως μέρος της έναρξης της εποχής των μουσώνων και για την αποκατάσταση του περιβάλλοντος.

Θα ανοίξουν ξανά στον τουρισμό από τις 15 Οκτωβρίουth έως Μάιο 15th κάθε χρόνο. Έχουν πολλές δραστηριότητες και μέρη για επίσκεψη στην περιοχή του εθνικού πάρκου, όπως κολύμβηση με αναπνευστήρα, καταδύσεις, φυσικά μονοπάτια, παρατήρηση πουλιών, επίσκεψη στο χωριό Morgan, στο Ao Chong Khad και στην παραλία Mai Ngam.

Εν τω μεταξύ, πολλά νησιά στην περιοχή του Εθνικού Πάρκου Mu-Ko Lanta στο Krabi, δίπλα στο Phang Nga θα κλείσουν προσωρινά για τον τουρισμό για ποικίλες χρονικές περιόδους, ώστε να επιτραπεί στο περιβάλλον να ανακάμψει.

Νησιά σε περιοχές του Εθνικού Πάρκου Mu-Ko Lanta στο Krabi θα κλείσουν προσωρινά για τον τουρισμό για περιβαλλοντική αποκατάσταση

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.