Μια νέα αστυνομική έξυπνη ζώνη ασφαλείας εγκαινιάστηκε κοντά στο σημείο ελέγχου του Πουκέτ στο Tha Chatchai

Πουκέτ -

  Μια ολοκαίνουργια Έξυπνη Ζώνη Ασφάλειας εγκαινιάστηκε κοντά στο σημείο ελέγχου του Πουκέτ από την αστυνομία Tha Chatchai στην υποπεριοχή Tha Chatchai, στην περιοχή Thalang, αυτή την εβδομάδα.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Tha Chatchai, συνταγματάρχης Sompong Boonrat είπε στο Phuket Express, «Το έργο μας ονομάζεται «Chatchai Smart Safety 4.0». Η Smart Safety Police περιπολεί γύρω από διάσημες τουριστικές περιοχές και ξενοδοχεία στην υποσυνοικία Tha Chatchai».

«Κάθε ζώνη ορίζεται για όχι περισσότερο από δύο τετραγωνικά χιλιόμετρα. Η αστυνομία περιπολεί σε αυτές τις ζώνες ασφαλείας με το ειδικό μας σύστημα Police 4.0, το οποίο χρησιμοποιεί μια ποικιλία σύγχρονης τεχνολογίας. Έχουμε επίσης τοπικά δίκτυα κατοίκων όπως ομάδες LINE για να αναφέρουμε περιστατικά καθώς οι άνθρωποι είναι μέρος του έργου για τη φροντίδα της ασφάλειας των τουριστών.» δήλωσε ο συνταγματάρχης Sompong.

Σύμφωνα με τη Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης, η ζώνη Έξυπνης Ασφάλειας χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό επιβολής του νόμου, CCTV, σημείων ελέγχου wi-fi και άλλης τεχνολογίας για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία στους τουρίστες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.