Γυναίκα πεθαίνει μετά από επίθεση στο Thalang του Πουκέτ από τα σκυλιά του αδερφού της

Thalang, Phuket -

  Μια γυναίκα κηρύχθηκε νεκρή μετά από επίθεση από τα σκυλιά του αδερφού της σε ένα σπίτι στην περιοχή Thalang σήμερα το πρωί (10 Μαΐουth).

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό στις 10:00 π.μ. σε ένα σπίτι στο Baan Bang Pae στην υποσυνοικία Paklok.

Έφτασαν στο σπίτι για να βρουν το σώμα της γυναίκας που αργότερα αναγνωρίστηκε ως η κυρία Sarinrat Laongpanitchakun, 38 ετών, αιμορραγούμενη βαριά σε ένα μπαλκόνι μπροστά από το σπίτι. Βρέθηκαν περίπου τρία βαριά τραύματα στον λαιμό της στην αριστερή πλευρά που πιθανότατα ήταν από κυνόδοντες. Στα μαλλιά και το στόμα των δύο σκύλων βρέθηκε αίμα.

Η κυρία Supakwee Tortip, 38 ετών, είπε στο Phuket Express, «Ήταν συνάδελφός μου. Της τηλεφώνησα στις 7:00 το πρωί αλλά δεν είχα απάντηση. Ήρθα στο σπίτι της όπου έμενε με την οικογένειά της. Εκείνη την εποχή ήταν μόνη, τα άλλα μέλη της οικογένειάς της ήταν στην Μπανγκόκ. Μπήκα στο σπίτι της αφού δεν είχα καμία απάντηση από το να χτυπήσω την πόρτα και να την φωνάξω καθώς ανησυχούσα για την υγεία της και ποτέ δεν είχε περάσει τόσο πολύ χωρίς να μου μιλήσει. Σοκαρίστηκα όταν ανακάλυψα ότι ήταν νεκρή κοντά σε ένα κλουβί σκύλου».

«Τα Two Thai dogs είναι περίπου ενός έτους και ανήκουν στον αδερφό της. Κανονικά. τα σκυλιά δεν ήταν άγρια. Η κα Sarinrat είχε υποστεί Myasthenia Gravis (μυϊκή αδυναμία), αλλά μπορεί να περπατήσει. Μπορεί να έπεσε πάνω σε ένα από τα σκυλιά ενώ το τάιζε στο κλουβί. Ο σκύλος τρόμαξε πριν της επιτεθεί». δήλωσε ο Supakwee.

Η ράτσα των σκύλων ή η μοίρα τους δεν έγινε αμέσως σαφές από τον Supakwee. Ο αδερφός του Sarinrat φέρεται να έτρεχε στο Πουκέτ από σήμερα το απόγευμα από την Μπανγκόκ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.