Όλοι οι επιβάτες σε οχήματα στην Ταϊλάνδη πρέπει να φορούν ζώνες ασφαλείας, τα παιδιά κάτω των 6 ετών πρέπει να τοποθετούνται στο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, από τις 4 Σεπτεμβρίου

Εθνική -

Όλοι οι επιβάτες στα οχήματα πρέπει να φορούν ζώνες ασφαλείας και ένα παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου πρέπει να παρέχεται για παιδιά κάτω των έξι ετών καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, σύμφωνα με τον τροποποιημένο νόμο περί χερσαίας κυκλοφορίας που δημοσιεύτηκε στη Βασιλική Εφημερίδα το Σάββατο 7 Μαΐου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι οδηγοί πρέπει να φοράνε πάντα ζώνη ασφαλείας κατά την οδήγηση του οχήματος. Οι επιβάτες στο μπροστινό μέρος και στις άλλες θέσεις των οχημάτων πρέπει πλέον να φορούν ζώνες ασφαλείας ανά πάσα στιγμή.

Τα παιδιά κάτω των έξι ετών πρέπει να κάθονται σε παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου ή σε εξειδικευμένο κάθισμα για την αποφυγή τραυματισμών σε περίπτωση ατυχήματος ενώ ταξιδεύουν στο όχημα. Οι επιβάτες με ύψος κάτω των 135 εκατοστών πρέπει επίσης να φορούν ζώνη ασφαλείας ή να χρησιμοποιούν ένα ειδικό κάθισμα ανά πάσα στιγμή για την αποφυγή τραυματισμών σε περίπτωση ατυχήματος.

Οποιοσδήποτε οδηγός ή επιβάτης με κατάσταση υγείας που μπορεί να τους εμποδίσει να φορούν ζώνη ασφαλείας εξαιρείται, αλλά πρέπει να εφαρμοστεί ένα εναλλακτικό μέτρο για την ασφάλειά τους καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Οι παραβάτες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν μέγιστο πρόστιμο 2,000 μπατ. Ο νόμος ισχύει 120 ημέρες μετά τη δημοσίευσή του στη Βασιλική Εφημερίδα ή από τις 4 Σεπτεμβρίου και μετά.

 

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/