Η μελέτη κατατάσσει την Ταϊλάνδη ως τον τέταρτο πιο ελκυστικό ταξιδιωτικό προορισμό παγκοσμίως, με το ταϊλανδέζικο μασάζ ως τη δημοφιλέστερη δραστηριότητα

Εθνική - 

Η Visa Global Travel Intentions Study έχει αξιολογήσει την Ταϊλάνδη ως τον 4ο πιο ελκυστικό ταξιδιωτικό προορισμό με το ταϊλανδέζικο μασάζ που ψηφίστηκε ως η πιο δημοφιλής δραστηριότητα από τους τουρίστες.  

Η Ταϊλάνδη προηγείται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ινδία. Η μελέτη επισημαίνει επίσης ότι η Μπανγκόκ, το Πουκέτ, το Τσιάνγκ Μάι και η Χούα Χιν είναι οι πιο διαδικτυακοί προορισμοί για χαλάρωση, απόδραση από τη φασαρία και υπαίθριες δραστηριότητες.  

Επιπλέον, η πιο δημοφιλής δραστηριότητα για τους τουρίστες σύμφωνα με την έρευνα είναι το ταϊλανδέζικο μασάζ, ακολουθούμενο από την κατανάλωση ταϊλανδέζικου φαγητού, τη χαλάρωση σε ένα θέρετρο και τα πολιτιστικά ταξίδια. Ο αριθμός των διεθνών τουριστών αναμένεται να φτάσει τα 46.96 εκατομμύρια μέχρι το τέλος του 2024, λόγω της μελέτης της Pacific Asia Travel Association, γνωστή και ως PATA. Το TPN σημειώνει ότι αυτός ο φιλόδοξος στόχος θα ήταν ρεκόρ εάν επιτευχθεί.

Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου οκτώ χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/