ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ο Καναδός ύποπτος που φέρεται να σκότωσε Καναδό/Ινδό στο Πουκέτ πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα στον Καναδά

Καναδάς-

  Ένας καταζητούμενος Καναδός ύποπτος που φέρεται να σκότωσε έναν Καναδό-Ινδό στο Πουκέτ για υποτιθέμενο οργανωμένο έγκλημα και διαμάχες συμμοριών πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα στο Οντάριο το περασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον Τύπο την Τρίτη, 3 Μαΐου 2022.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ένας Καναδός πυροβολήθηκε μέχρι θανάτου με περίπου 10 τραύματα από σφαίρες που βρέθηκαν στο σώμα του σε μια βίλα με πισίνα στο Πουκέτ στις 4 Φεβρουαρίουth 2022.

Εκδίδεται ένταλμα σύλληψης «Κόκκινη ειδοποίηση» για δύο καταζητούμενους φερόμενους ξένους πυροβολητές που κατηγορούνται για τη δολοφονία ενός Καναδο-Ινδού υπηκόου σε μια βίλα στο Πουκέτ στα τέλη Ιανουαρίου, ανέφερε η Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης στις 12 Φεβρουαρίου.th 2022.

Ενημερωμένη ιστορία:

Τρίτη (3 Μαΐουrd) πολλά πρακτορεία ειδήσεων στον Καναδά ανέφεραν ότι στις 30 Απριλίουth, 2022 η Μονάδα Ειδικής Επιβολής των Συνδυασμένων Δυνάμεων της Βρετανικής Κολομβίας (CFSEU-BC) είπε Gene Karl Lahrkamp πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα στο Οντάριο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, διαβάστε την παρακάτω αναφορά από τον σχετικό παγκόσμιο Τύπο.

Π.Χ., καταζητούμενος για θάνατο άνδρα στην Ταϊλάνδη, πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα στο Οντάριο

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.