Ο Νορβηγός ομογενής πέφτει αναίσθητος από εισπνοή καπνού, ο αγαπημένος σκύλος πεθαίνει μετά από φωτιά σε σπίτι στο Πουκέτ

Πουκέτ -

  Ένας Νορβηγός πρώην έπεσε αναίσθητος ενώ ο αγαπημένος του σκύλος πέθανε αφού το σπίτι του έπιασε φωτιά στο Wichit, στην περιοχή Mueang Phuket νωρίς σήμερα το πρωί (2 Μαΐουnd) που επίσης ανησύχησε τους γύρω κατοίκους.

Οι πυροσβέστες ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά στις 4:30 π.μ. σε σπίτι σε οικιστικό συγκρότημα στην υποσυνοικία Wichit. Μαχητές με πολλαπλά πυροσβεστικά οχήματα και η αστυνομία του Wichit έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν πολλούς καπνούς αλλά όχι ορατές φλόγες.

Ένας 76χρονος Νορβηγός ομογενής (το Phuket Express αποκρύπτει το όνομά του) βρέθηκε αναίσθητος μέσα στην κύρια κρεβατοκάμαρα. Ήταν μόνος του στο σπίτι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο. Το λευκό του θηλυκό κανίς, που σύμφωνα με τους γείτονες ήταν η περηφάνια και η χαρά του πρώην, βρέθηκε νεκρό στο σπίτι. Και οι δύο υπέφεραν από εισπνοή καπνού, σύμφωνα με τους πυροσβέστες και τα σωστικά συνεργεία.

Οι πυροσβέστες δήλωσαν στο Phuket Express ότι η φωτιά ξεκίνησε από μια μονάδα κλιματισμού πριν εξαπλωθεί στην οροφή, η οποία προκάλεσε πολύ καπνό στο σπίτι. Ο Νορβηγός ομογενής πιστεύεται ότι κοιμόταν ενώ ξέσπασε η φωτιά καθώς δεν μπορούσε να ξεφύγει πριν πνιγεί στον καπνό. Ωστόσο, τη στιγμή που έφτασαν οι πυροσβέστες, δεν υπήρχαν ορατές φλόγες, που πιθανότατα είχαν καεί, αλλά μόνο πυκνός καπνός σε όλο το σπίτι.

Μέχρι την ώρα του Τύπου, ο πρώην στρατιώτης παρέμεινε σε τοπικό νοσοκομείο.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2022!

Χρειάζεστε Covid-19/ταξιδιωτική ασφάλεια για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.