Ο υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού της Ταϊλάνδης προεδρεύει στο «Φεστιβάλ Θαλασσινών & Αθλητισμού 2022» στο Πουκέτ

Πουκέτ -

  Ο Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού, Phiphat Ratchakitprakarn, προήδρευσε στην τελετή έναρξης του «Seafood & Sports Festival 2022» στη λιμνοθάλασσα Bang Maruan του Πουκέτ, το περασμένο Σαββατοκύριακο, 30 Απριλίου.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον δήμο Si Sunthon και την επαρχιακή αρχή του Πουκέτ για την 87η επέτειο του πάρκου Nawamindraracha (Bang Maruan Lagoon) από τις 30 Απριλίου έως την 1η Μαΐου στο πλαίσιο των νέων κανονικών διαδικασιών πρόληψης του Covid-19, οι οποίες περιλάμβαναν πράγματα όπως η υποχρεωτική χρήση μάσκας και ελέγχους θερμοκρασίας.

Ο αντικυβερνήτης του Πουκέτ, Anupap Rodkwan Yodrabam, αποκάλυψε ότι η κατάσταση της πανδημίας Covid-19 είχε επηρεάσει καθοριστικά τις κύριες οικονομικές πτυχές του Πουκέτ, όπως ο τουρισμός, το εμπόριο, οι επενδύσεις και η κατανάλωση.

Ο Anupap είπε στο Phuket Express: «Ως εκ τούτου, ήταν απαραίτητο να αναπτυχθούν οι τουριστικές επιχειρήσεις και άλλοι σχετικοί τομείς για να λειτουργήσουν τις δραστηριότητές τους με υψηλή αξία και βιωσιμότητα, καθώς και να αναπτύξουν την αξία των προϊόντων, των υπηρεσιών και των προϊόντων θαλασσινών που σχετίζονται με τον τουρισμό. και να ενισχύσει τη θεμελιώδη οικονομία που θα μπορούσε να βοηθήσει στην ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας στο επόμενο βήμα».

Το «Seafood & Sports Festival 2022» παρουσίασε περισσότερους από 100 τοπικούς επιχειρηματίες στο Si Sunthon που ήρθαν για να πουλήσουν τρόφιμα και άλλα προϊόντα. Υπήρχαν 4 ζώνες: Ζώνη 1 – Τοπικό φαγητό. Ζώνη 2 -Θαλασσινά; Ζώνη 3 – Προϊόντα της κοινότητας. και Ζώνη 4 – φορτηγά γενικών εμπορευμάτων και τροφίμων. Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχαν και ζωντανές μουσικές παραστάσεις επί σκηνής.

Οι διοργανωτές δήλωσαν στο Phuket Express ότι συνολικά η εκδήλωση ήταν μια μεγάλη επιτυχία.

 

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Χρειάζεστε ασφάλιση Covid-19 για το επόμενο ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ελάτε μαζί μας στη LINE για σπασίματα ειδοποιήσεων!

Εγγραφείτε
Όχι Meechukhun
Συντάκτης National News στο The Pattaya News από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022. Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Μπανγκόκ, η Νοπ απολαμβάνει να αφηγείται ιστορίες για την πόλη της μέσω των λέξεων και των εικόνων της. Η εκπαιδευτική της εμπειρία στις Ηνωμένες Πολιτείες και το πάθος της για τη δημοσιογραφία έχουν διαμορφώσει τα γνήσια ενδιαφέροντά της για την κοινωνία, την πολιτική, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τέχνη.